STAN

ska strax ner på stan med emma :) har gått på stan flera ggr och i örbero men inte köpt nånting! inte kul. Ingen nyårs klänning. Får väl ta nån som ja har men de e inge kul ju. Inte köpt mobil än heller haha. Kan inte bestämma mej för vilken :p hehehe. Bra de går, japppsss. Och min dator skrämde just ihjäl mej haha, börja låta som fan och så kmr en ruta upp att den stängs av, trodde den skulle explodera eller något haha.

imorn är de nyår! asnajs!


JULAFTON

och nu har ja pengar igen hihi! Igår var vi hos peters mamma och åt, så då fick ja pengar och presentkort :D Idag har ja vart hos farmor än så länge, fick pengar till en mobil,så nu kan ja äntligen köpa en ny hihi tacktackk! och sen pengar och lite annat av pappa =))) Snart kommer rikard hit ♥ Så ska vi till mina kusiner sen :)



hade morgonen i stallet också :) contessa var så himla mysig idag! hihi älskar min ponny <3


LOOOV

åå så gööttttt! hihih. Sov hos älskling tills idag <3 Ska nog ner till stan med Emma senare, contessa får vila idag ska dit och fixa senare är ju så sjukt kallt nu. Hade helt glömt bort att hon skulle vaccineras nu, trodde de var i januari, inte bra. Blir den 29, men de är egentligen för sent.
Och så jävla skönt med lov! och jul och nyår, jappppssss!

och ja bara måste ha dom hära skorna, såå snyygga! Hoppas ja får pengar på jul så ska ja nog ta och beställa dom, najsnajs (y)


LÖRDAG

hade morron i stallet, tog en go tur ut. Söta ponny!
Ska fixa mej nu sen till örebro för att köpa julklappar och lite annat :) Sen ikväll blir de fest! =D


snyggga brillllssss
haha
hehe
höhö

FAAAN

fan ocksååå, min sprit är bortaaa!!! haha ... ÅH. skit!!
Nu håller ja på och gör bullar och väntar på mican som skulle komma en sväng :D

FREDAG

och helg hihihi. Kom hem för en stund sen, sov hos rikard <3. Ska ut till stallet senare vid 3 och rida med jenny =) Sen ikväll blire mat och skoj med nathalie, anki, mican och emelie, blir bäst de! ♥ Innan ska ja ta och städa upp lite, lyckades just krasha min andra kruka haha, braa. Men ja de ser ju bättre ut med ingen än bara en haha.


KRUKIS

krashade min kruka på golvet, stackaaaarn. hehehehhe

ÅÅÅÅÅ

stör mej så sinnes jävla mycket, skaff ett eget jävla liv och sluta vara så jävla påklistrande äcklig. ÅHHHH.

yäs, behövde bara säga något haha. fyfan. Hopptränade idag iallfall blev flyttat för det skulle bli 20 minus imorn så blev de 22 minus idag istället haha. Men de gick helt okej, jag som inte red så bra hela tiden, snyggt att ja glömde skor också så fick rida i mina vanliga. Ramlade av en gång också men hamnade på fötter haha :p
Ska plugga lite sen åker ja nog till rikard och sover där, får se.


ONLY YOU

" so take my hand and just don't let go, because as long as I got you I will be alright"

gör om på mitt rum littegrann, snart kommer älskling hihi ♥
ponnyn vas aspigg idag, sötnosen :)

JAPPPS

Helgen har vart braa. I lördags blev de en kul kväll med emelie, mican och nathalie! ♥ I söndags var ja med rikard hela dagen hihih. Vi var på lucia show, haha fyfan vad dålig den var, så spelade vi badminton på kvällen också :) Han är så jävla bäst, hihi <3
Idag så blir det stallet efter skolan iallfall, får bli en stund på banan vågar inte rida ut själv när det är mörkt ju haha. Vill träna också! Men blir nog inget med det idag tror ja inte men de märks.

USCH

fy så sjukt hemsk, går inte ens att förstå ju att nåt sånt kan hända .. :(

Tog en tur ut på ponnyn förut, en ganska lång sväng och låg i galopp nästan hela tiden, jätte härligt var de =) Älskar att rida i snöö hihi! älskade ponny <3 så skönt att bara krama om henne när man hört vad som hade hänt, tänk om de skulle hända henne, fyfan =(
Vet inte riktigt vad de blir ikväll än, träffa emelie och mican kanske får hoppas på de! :)


FREDAG

Sitter hemma hos Emma =DDDDDD  hihihihihi!
Sen ska vi dra oss iväg till jenny för lite matlagning, blir hur bra som helst de! ♥


BLEV

ingen träning tyvär. Ja som behöver träna hähä. Ska träffa grannnnen istället, amanda =D Hur länge sen som helst så de blir kul! Sen kommer älskling eller om ja åker dit, mys de hihi ♥


TORSDAG

drar iväg till skolan nu, slutar 20 i 3 så blir de stallet sen iväg och träna med emma tror jaaa, body combat =D


ONSDAG

har just käkat frulle, mackor kan va nåt av de godaste som finns de hihih.
Börjar halv 1 sen dårå, hade egentligen nån utedag innan men tänker fan inte gå på den och vara ute hela dagen, fryser ju ihjäl då. Drar dit med nathalie och käkar sen iallfall, tacobuffe mmm. Tar kanske en springtur innan skolan, annars promenix med paxi de märks vade blir.
Och ikväll sen blir det hoppträning!  =)

fina ponnyn ♥

SPRINGASPrinGASPrinGA

jappppss tisdag vare. Hur som helst så jaa, rikard kommer hit om en stund. vi ska springa, hunden får följa med också. Hurigtttt. Har redit ut på pållen min också, kallt litegrann sådär ja.

måste tilläga att ja sanknar min nathalie ja inte träffat på FLERA FLERA dagar! så inte okej säger ja baraaa




MÅNDAAG

igen men de går fort snart fredag igen haha.
Helgen iallfall var med älskling i fredags, ridit ut med mysiga ponnyn med jenny lördag söndag, mysiigt. Och var med emma och jenny i lördags sen iväg till några andra en sväng med.
Var på stan en sväng igår med, skulle köpa julklapp ja de gick ju bra? Som alltid ungefär. Tar de nästa helg istället tror ja hähää.
Stallet sen , och ikväll träning, pamp. Hej träningsverk!

en bild på mina monolid vänner, puss på er ♥

SPRINGTUR

känns som jag suttit och inte gjort nångonting hela morgonen nu så nu får de räcka, tar med mej paxi på en springtur i snön. Sen stallet =)


söt elle vadå, gulllishund

TORSDAG

och helg! häääärligt.
Contan fick vila idag. Sen skulle emma och jag kört bodycombat ikväll så vare nån jävla special träning idag så de gick ju inte, skit också ja som ville träna ju! Åker till rikard och sover däär nu iallafall puss på han hihi <3


RSS 2.0