slut på lovet

Slut på lovet nu bara att sätta sej i skolan igen. Men det är inte alltför jobbigt så det går väl. I helgen iallfall så åkte ja och rikard upp till pappa i fredags. Åt massa mat (föööör mkt) och hade de gött. I lördags kollade vi hockey hos en och åt på mr james, och så kom emelie hit och spelade kort, kotten blev de kul de haha =)
Nu ska ja gå iväg till skolan, och så stall och stallmöte efter de, och ikväll vet ja inte om ja ska träna annars blir de bara att plugga..


torsdag

Har vart på övningskörar kurs, lång men lite intressant ändå.
Vill börja köra nu hihi! =)
Igår var ja i gustafsvik med rikard, var faktiskt riktigt kul. Fick knappt ont heller haha. Imorgon ska jag till stallet tidigt, sen hoppas jag ja kan färga mitt hår trött på att ha världens utväxt nu och sen kanske till pappa på kvällen :) Nu ska jag skriva klart mitt cv och plugga lite sen måste ja sova ensam, usch och fy :(



you´re my only one 


lördag

Sitter hemma hos rikard nu, han är iväg och tvättar bilen. Ska äta hemmagjord pizza sen och till stallet efter det och ta in hästarna. Sen vet jag inte riktigt vad som händer, ska skjussa pappa och några till värdhuset vid 6 ikväll iallfall sen får vi väll se :) Igår hade ja en mysig kväll hemma hos Mican med henne och jenny och massa god mat och annat onyttigt! =)

tisdag

Har inte bloggat på ett par dagar. Inte mycket som hänt så det är väl lugnt haha ;)
I söndags hade jag och rikard ett år ♥ Gick ut och åt, åt plankstek den var sjukt god! Verkligen sjukt gott, allt på den var gott haha! mmmmmm. Sen var de ju alla hjärtans dag också, men gjorde inget särkilt presenter och var hemma och myste bara hihi. 
Idag mötte jag rikard efter skolan så gick vi hem till mej. Gjorde kladdmuffins, hur goda som helst! Fast åt nog lite för många mår illa. Borde börja träna igen, inte bra det hära. Ikväll blir det plugg, svenska prov imorgon.


fredag

fredag idag, har typ inte gjort någonting. Gick upp halv 9 för kunde inte somna om efter att Rikard gått kan aldrig det. Så satt ja typ vid tvn/datan ända till 12?! Fixade med bloggen krångligt äre. Så vart typ sjukt seg efter det så duschade och fixade mej och gjorde kladdmuffins. Mums! Sen gick jag till nathalie så åkte vi ner på stan.
Nu ikväll ska ja träffa angelica =D Och kanske emelie, får se vad vi hittar på. Kanske även blir fest med Rikard lite senare men det märks.


kanske

kommer blogga här litegrann ändå om jag känner för att skriva något som inte har med hästar att göra, så det inte blir för mycket annat på den andra bloggen. Men får se det mesta blir ändå där :)
http://contuna.blogg.se/

'' Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the one worth suffering for."


RSS 2.0