FILMER

från tävlingen i botorp i förra helgen

LD
 

LC

ONSDAG

Härligt väder, eller inte. Får väl bli moppen till stallet cykel i regn är inget vidare. Men ska ta tag i att plugga lite först kanske, hehe får väl se. Och fixa filmerna från tävlingen i helgen också :p Ikväll sen är det hoppträning iallafall! =) Ponnyn ska äntligen rakas också! Får se om de blir i helgen eller något. Bra de, behöver lite nya täcken bara vill ha med hals plus att fodrade täcket hon har nu är helt sämst. Konstigt sytt eller något sitter helt snett så hon får skav, de går ju inte de inte.



MÅNDAG

favoritdag, eller inte.
Skulle åka buss hem först imorse, så e den såklart en halvtimme sen eller något. Duktig buss. Skolan sen till tio i 4.. Hem en sväng, med bussen ner till stan med Jenny för att handla present. Jag skulle betala sålänge, javisst vi går runt och tittar hittar vad vi ska köpa, och så ska ja ta fram kortet, så e de inte där? Tog en annan jacka idag med självklart så inga lösa pengar heller. Bra jobbat haha =D Så ska ta bussen från stan kommer runt kurvan och ser den precis åka iväg, hääärligt.  Satt och väntade och så kommer värsta fullo killen eller någe haha. Snackar om att han e asfull och om systemet är öppet och vart anstalten e eftersom han ska dit och sitta inne en vecka haha. Så tar han en taxi dit sen. Kul haha. Tog moppen till stallet sen iallafall och red ut en sväng barbacka, ponnyn e världens mysigaste iallfall puss på henne <3

söt häst elle vadå.





















TÄVLINGEN

Tävlade i söndags, i botorp. Hoppade LD och LC. I LD:n var vi felfria men hon kändes inte jättebra, var framåt och hoppade tvekade inte men kändes lite spänd och tittig och typ stelt haha. Men det var bra ändå såklart. I LC:n rev vi ett i grunden men där kändes hon lite bättre fast det såg nog värre ut, bröt av till trav några gånger. Men nöjd med henne iallafall, hon e så duktigt =) Anki var med och hjälpte till och tog kort så det kommer bilder sen nångon gång och filmer också men dom blev nog som dom blev pappa och rikard var nog inte dom bästa på att filma direkt haha :p

asgammal bild från våran första tävling tror ja, också i botorp april 2009 elle något :)
sötponnyyy


BRA

ingen mobil, inga nycklar, ingen väska eller något sånt, kul.
Var ute och åt på mr james igår med emma och mikis igår kväll sen åkte vi och nathalie in till degefors, på fest. Kul att vi bara kom in och sen ut haha. Mengick till en annan då, och ja lyckas såklart glömma min väska där. Bra jobbat. Och gav mobilen till anki på tävlingen idag så nu har ja inte den heller, känns bra, hehe.
Och kamran glömde ja i stallet sen också haha. Men nu ska ja fixa mej sen städa transporten lite, hämta min mobil och plugga. Duktig tjej. Åja. Och åker till rikard senare. brabraaaaa
Skriver om tävlingen sen =)


FREDAG

och underbart skönt med helg, som alltid :)
Och det är snö! Fast den försvinner väl snart, men lite fint äre june stund haha. Tog bussen hem med nathalie imorse och vidare till stallet. Ett barbacka pass på banan blev det först, gick inte at rida ordentligt då halva banan var hård. Men låg på en mindre volt i båda varven i trav och galopp. Hon kändes väll sådär. Inte särkilt fin. Tog en tur ut sen också eftersom det blev lite kort, men då var hon bara jobbig haha. Men så söt! hihi.

Kom hem för ett tag sen och har dushat och fixat och snart kommer rikad <3


FILMER

Satt vid den andra datorn och hittade några filmer jag inte lagt ut. En film från färjestad 14 augusti. Fast inte den roligaste att se kanske då vi bara kommer till 5:e hindret eller något haha.



Sen en film från när jag rider angelicas häst luna :p Typ i januari.



Har vart ute och sprungit så ska fixa mej nu och åka iväg till skolan, börjar halv 11 idag =)


HOPPTRÄNINGEN

Gick jättebra att hoppträna idag. Fina ponnyn. Hon har verkligen blivit så sjukt fina att rida, både i markarbetet och absolut i hoppningen igen. Så himla kul! Idag travade eoch galopperade vi fram på ett kryss/räcke med en bom framför. Hoppade sedan en linje med ett räcke och sen på det andra. Efter det hoppade vi 3 studs och sen räcke/oxer med ett galoppsprång ut, på slutet sen en trippelbarr. Jättefin verkligen. Var lite töntig först bara, hon är ju lite rädd för bommar på marken innan hinder, sen var dörren VÄLDIGT läskig att stå still vid, det gick inte då små stegrade eoch studsade hon runt. Men är så nöjd med henne nu skött sej hur bra som helst flera veckor nu, underbara ponny!

tyvär dog kameran så det blev inga filmer idag.


gammal bild från maj 2009.

ONSDAG

börjar halv 1 idag, och bara 2 lektioner, gött. Fast var ju så att de var engelska redovisning med ja, dags att börja på den snart kanske, heheh. Ska ut och springa en sväng innan skolan också.
Ikväll sen är det hoppträning, roooligt som alltid hihi =) Red en sväng på banan igår, men den var så blöt så det gick knappt, hon kändes inte särkilt fin alls, blev så seg men det var väl inte så konstigt kanske.


FILMER

LD+5


LC


MÅNDAG

tror fan jag hatar måndagar, typ haha. Började med att ja missade bussen i morse, sov hos rikard, så då fick ja vänta på den en halvtimme eller något, kaaalllt. Så vare iskallt hela dagen bara för de, gick i skolan till tio i fyra. Vädret var sämst också, mörkt kallt och regnigt. ushhhhh. Positiva jag åjaa. Blev en springtur med hunden när jag kom hem. Och tog moppen min till stallet och borsta lite på ponnyn, sötaste, och red ut en sväng barbacka. Något roligt med denna dag iaf haha =)) Sen kom älskling en liten sväng, puss på han hihi. Och nu ska ja strax ta tag i att städa mitt rum och hålla det så sen!! haha. lycka t.


TÄVLINGEN

i söndags gick jättebra! Fast fick stressa som fan, aldrig behövt stressa så på en tävling förut. Började rida 5 min innan ja skulle in på banan, och när ja gick in på framhoppningen skulle ja egentligen in på banan.. haha bra. Men fick starta sist istället då. Första klassen en LD+5 så rev vi ett i grunden. Sen i LC:n var vi felfria i grunden, det var en A:1a så hoppade omhoppningen när alla hoppat grunden. Hon var asfin och snabbt gick det, men kom helt fel på sista hindret, mitt fel, tryckte på när hon tänkte hoppa av och då hoppa hon ändå men fick inte med bakbenen så dom hamna mtt i hindret så det braka rätt bra och bommarna var överallt mellan bena på henne. Men det gick bra som tur va! Synd var det ju men de e skit samma, var 0,3 sekunder från att bli placerad fast vi rev så de var ju synd vi inte var lite snabbare haha. Är jättenöjd, duktiga ponny!

filmer kommer :)


en gammal bild fick de bli, också från karslund maj 2009.

FILM HOPPTRÄNING

film sen hoppträningen i onsdags :)


DUKTIG PONNY

helt sjukt vad hon var fin att rida idag! Red dressyr barbacka, och hon var helt underbart verkligen. Imorn får de bli lite bommar sen på söndag är det tävling, längtar! Hoppar LD och LC då med, kör nog på det resten av året nu när det börjat gå så bra igen så det blir lugnt även fast är sugen på att hoppa LB haha, men så får de bli. =)


ÄR MED



och tävlar hos klackarnaitaket.blogg.se om att vinna en kofta från elvine.se

FILMER

Filmer sen tävlingen i lördags :)

LD
 

LC

HOPPTRÄNINGEN

gick verkligen jättebra =) så duktig ponnyyy, hihi. Hon kändes jättefin och var piggggg.
Hoppade en kombination med räcke, oxer, räcke och skulle ha fyra galoppsprång mellan varje. Gick sådär. Sen hoppade vi en liten bana med det först och sen svänga på ett kryss och in på oxern och räcket ut igen. Sista rundan var hon så fiin! Särkilt sista delen, hoppade på bara 3 språng då och hon var jätteframåt och de kändes bara så bra, hihi. Så underbart att hon hoppar igen, helt sjuuukt vad de e kul.
Någon film kommer nog :)


ONSDAG

kom hem från rikard för en stund sen, ska ut och springa nu. Ska fan bli skönt det, känns som jag ätit godis typ varje dag ett tag, haha inte bra.. Sen ut med paxan en sväng och börjar skolan sen vid halv 1.
Ikväll sen är det hoppträning, asbraaa åyäs =)


helt bäst <3

SMAL HEST

ponnyn måste fan blevit smal eller något. Sadelgjorden är typ för lång får spänna så mycket det går och den sitter nästan löst ändå, illaaa. Så hare inte var förut naaaj. Fast hon ser inte smal ut? Inte orkar hon äta mer heller, hmm. jajaaa. Fick gå ut en sväng idag, mycket galopp blev de, goig ponny. Imorn börjar dom jaga älg där, inte braa. Bana hela veckan, roligt. Eller ja för mej,hehe inte för henne kanske däremot. menmen.
Har pluggat med nathalie hela kvällen, duktigaa, har fan inte pluggat på evigheter typ, haha ja e fan sämst på de. Men inte ida nej.

nu väntar jag på rikard, när nu han kommer, kanske somnar, återstår att se haha.
godnatt elle såå


TÄVLING

och det gick hur bra som helst! hihi vad ja e glad på ponnyn min, hon är bäst! Första klassen LD:n var vi felfria i, en rosettt, de var ett tag sen haha. Och hon kändes verkligen asfin, jättepigg och kändes verkligen att hon tyckte de var kul. Sen i LC:n rev vi ett, helt sjukt vad hon var fin idag. Kan fan kanppt fatta att hon hoppar nu igen, haha. puss på hesten.
Gick rakt in i transporten i morse med, fast sen när vi skulle lasta in mellan klasserna och sen när vi skulle hem tog de lite längre tid, men hon har blivit så duktig!


FREDAAA

snart slut på den heheheh. Blev ingen fest för de va ju då som så att de skulle bli de imorn, bra ja fattar så bra, yäääs javeet. Vilket ju var lite synd för mej kanske eller kanske inte  får helt enkelt vänta och se, jamen visst. Idol och kladdkaka med mican och lisa och sen till emma blev de iallfall. myyyssssiiiigggttttt.
nu ska ja snart sova. såå de blir imorn, hhihiihih tävling! ja tkr om att tävla, AAAAAAA underbaart.

HOPPTRÄNINGEN

I onsdags, gick brabra :) Fast en avramling blev de, hon stannade på ett hinder så var jag så klantig att ja inte kunde sitta kvar haha. Men annars gick det hur bra som helst! Duktiga lilla ponny. Fast snäva svängar har vi verkligen problem med att hålla galoppen i, omöjligt! Men de är väl bara att öva. Galopperade över bommar och hinder på en volt och sedan en liten bana.
Imorgon är det tävling! Ska bli jättekul, längtar! hihi, hoppas det går bra den här gången också vi får väl se :)

Nu ska jag gå iväg till mican en sväng, sen till emma och vidare på fest tror ja blir hur bra som helst de :)



bjuder på en söt bild också   PUSSSSSS <3

<3


I will love you in every heartbeat

MÅNDAG

och slut på helgen, kul var den iallafall, lördagskväll var ju lite störd haha.
ajaa ska åka iväg till skolan strax, sen till ponnyn hihi :)


HEELG

stallet på förmiddan, red ut en sväng ponnyn vas mys. pusss på henne, bäääst.
ska strax åka iväg till mican och kolla idoool med emelie också=D sen älskling hihi <3

 
                                                                                söt min tkr jaaaa


RSS 2.0