Ny blogg!

Ny blogg: http://zprallan.blogg.se/

trött på den här så fick bli en ny så det blir lite roligare att skriva nåt :)

fredag

Hade tänkt rida liten sväng idag men på riktigt ja orkar fan inte cykla till stallet. Saknar min moppe! Haha, ponnyn får väl vila 4 dagar det går väl. Några som mejlat på henne som är väldigt intresserade av att komma och provrida får om dom bestämmer sej för det. Får ont i magen bara av att tänka på de. Min ponny, vill ha kvar henne ett tag till. Men så kan de ju bli med så.
Ska duscha och fixa mej strax sen med rikard hem en stund när han slutar sen iväg igen! Veronica maggio idag, underbart!!
Och det är fredag och helg vilket betyder inget jobb äntligen!!!!

PUTTEE!!

och har inget att ta på mej!!!!!!!!!!!!! blir galeen påååt
Ponnyn var sjukt jävla bäst idag , otroligt. Hoppade som en klocka bana på 80. No problems. FAN VA HON ÄR BÄST! Tror inte hon vill säljas.. De vill inte ja heller .. Typ inte iallfall.. Särtkilt inte om det fortsätter såhär, glad ja äääääääääääär!

och strax kommer min älskling, glömde phonen hos han så ska med och hämta den, senare blir det putteeee! Paramore idag, det är najs de!

ponnyn <3

Är för go. Igår hoppade vi på banan en bana på 3 hinder då det stog uppställt kollade inte på något bara hoppade, inte högt såklart men vad gör de när de bara är så underbart att hoppa med min ponnyplutt. Idag red vi på gärdet och lika go var hon idag, jättemjuk och fin och så blev det några snabba galopper. BÄSTA PONNY ! vad jag älskar henne.

Nu har jag iallfall kommit hem efter ridning och hovslagare och duschat och fixat lite. Blir ner på stan med jenny och mican  tror ja och även lösa ut puttebandet. PUTTE IMORN! fan vad najss, suger dock att jobba men äch kör på helgen ist ;) Och senare blir det hem till min älskling som också är för jävla bäst!


helg!

äntligen helg igen! så jävla gött. Ska sova LÄNGE! mmmmmm.
Idag så ska nog jenny hoppa ponnysen lite =) Hoppas hon sköter sej busen.

nu ska ja upp och byta om litee. Sista dagen på ena jobbet idag med! Bara jobb på morgonen från 7 t halv 9 nu i några veckor, ganska skönt yääss!

RSS 2.0