HOPPTRÄNING

gick hur bra som helst. Ponnyn var asfin, töntade sej bara lite grann vid ett hinder och ställde sej någon gång. Men de e skitsamma sjukt ju vad hon är duktigt nu! lilla häästen <3 hihih.
Lastningen gick asbra den med. Nu e jag trött, inte så lite heller. Sova snart jaa så får de bli.


helt bäst

SOVMORRON

till halv 1, dynggötttt.
Ska alldelles strax ta mej en springtur med hunden, var alldelles för länge sen. Sen dusch och kanske städa mitt rum, får see vare blir med det men stökigt äre kan ja lova, hähääh. Tror snart alla kläder ligger på golvet, illaaa.
Ikväll sen är det hoppträning, hihihi yäs!


TISDAG

varee jaaa. Kom hem för en stund sen ska ta en prommis med hunden, och sen stallet.
Blir ett pass på banan idag, red ut igår och fick se lite vägar, verkar vara många fina och bra vägar där så de blir kul de. puss på heesten min hihi

redigera bilder i skolan söt groda jaråå


SÖNDAG

har flyttat pollen hela dan hihihi. Älskar min lilla ponny hon är bäst!
Och jag gillar de nya stallet blir nog bra där hoppas ja allt. Snart kommer rikard hit en stund, hihi. Sen åker jag till mongot Jenny och lagar lite tacos, gooooooott =D




LÖRDAG

bra helg
bäst ponny
flytt imorn


underbart säger jag bara. Helgen har vart mys, var och hälsade på mican igår somsagt, åt lite tacos och pratade, sen idol och film hemma hos nathalie. Idag så käk på donken och sen hockey med anki (det slösar vi inte pengar på igen hahah, de e fan dyrt men äre gratis så gåre väll bra :e) och sen kolla vi hey baberiba hos mican med sara och jenny. Inga fel alls. + att ponnyn har vart helt sjukt underbar! För tillfället känns och går det asbra helt otroligt men de går ju kanske tillbaka snart men just nu, underbart. Hon var hur fin som helst idag när ja red på banan. Fina lilla ponny! Imorgon flyttar vi stall så ska upp ganska tidigt och rida en sväng innan :)
och ja saknar min älskling, redan, hihi puss han e bäst!

mina vänner e bäst dom med, hihi så glad att ja har er allihopppp
sovaa fåre bli nuu kännner ja de




FREDAG

sov hos rikard, var på mr james, kebaktallrik, så gott, hähä. Åkte till ponnyn sen men hon fick vila var ett tag sen hon gjorde det plus att det började regna så jaa så fick det bli helt enkelt.
Ska åka iväg till Mican alldelles strax en sväng och senare till Nathalie. brabra :))!


BILDER

bilder sen hoppträningen :)



HOPPTRÄNINGEN

gick hur bra som helst! =)
Lastningen dit tog kanske 20 min så det var ju bra. Hem tog kanske 5 min, hade en lampa i tansporten eftersom det blir så mörkt och sen stog vi mot en väg eftersom hon hela tiden försöker gå på sidan. Och gick ju väldigt bra, duktiga ponny glad ja är på henne idag hihi. Hon har skött sej helt sjukt bra! Hoppningen gick asbra, hon kändes jättefin och hon stannade 2 ggr i början på ett litet kryss sen inget mer. Hon är ju så himla känslig så fort ja tar för mycket eller gör så det inte passar henne kan det ju ta stopp. Men sen hoppade hon så jävla bra! Hoppade allt och lugnt också, jag kunde ridit bättre men en runda var helt underbar, det mesta stämde bra och det gick lugnt och fint :)!
Så kul att det äntligen går lite bra, sen kan det såklart gå tillbaka och vara stopp på allt så ska ju inte hoppas för mycket haha.

bilder och filmer kommer senare. Nu ska jag plugga matte, prov imorn ja fattar noll men aja ,och kolla kungarna av Tylösand så bra haha ;D


ONSDAG

ska ut och springa nu, börjar halv 1 idag :)
Har bara 2 lektioner också, asgött. Ska hoppträna sen ikväll, men åker ut till stallet ganska tidigt måste ju börja lasta i tid haha. Hoppas hon är lika duktig som igår, emma följer med och hjälper till med så det ska väll gå nångång iallafall får ja hoppas haha :)
Men nu springa, tjee!




TISDAG

åkte in till karlstad med rikard, gick på bergvik och lite annat och åt på ikea haha.
Följde med Nathalie en sväng till stan sen och så stallet. Red ut en sväng, pigg och rolig var hon. Lasttränade sen, och fan vad hon var duktig idag haha. Tog kanske 10-15 min först hon stegrad och hade sej bara lite. Sen åkte vi till botorp och lastade av och på och hon gick bara rakt in! haha shit. Duktig ponny idag.
Gick bakom henne med en lina bara och det funkade ju tydligen, iallafall idag haha :p Imorn kanske det tar en timme eller så igen, vi får se. Nu ska jag ta och städa mitt rum snart sen kommer älskling hihi <3


BILDER

lägger upp lite bilder på Jenny & Jubilar, var ett tag sen jag tog dom men dom kom med när ja la över bilder så nu fåre bli några. Den hästen är ju bara för söt!




HESTEN

gick ganska bra att rida förut, fast hon var lite jobbig. Måste byta bett ett par dagar känner jag, har redit med det raka nu i 2 veckor kanske, så får bli det tredelade ett par dagar efter onsdag. Hon var väldigt jobbig att ställa i högervarv (som vanligt) och höll galoppen dåligt i höger efter ett tag. Gjorde värsta cepesprången, hah. Är så träligt i höger, hon ställer verkligen inte ordentligt, känns som kroppen är på flera olika ställen, jättejobbig att hålla på en volt, och så sitter man konstigt. Hade alldelles för länga stigbyglar med, hur fan kunde ja hoppa med dom i lördags?! hah.
Men men ganska fin ändå. Smörjde alla sakerna sen, fast städade inte bland grejerna. Får bli imorn och onsdag istället.
Stretchade och masserade litegrann också.

Och nu snart kommer min älskling hit och sover hihi <3
och imorn orkar jag inte skolan, busigt hih tar och sover istället, höhö! Ska dansa på idrotten, och jag skulle ju visst kommit på lite steg, 80-talsdans? hah neeeej de går inge bra så nej.



FILMER

sitter i skolan, slutar snart. Ska ut och springa då eller efter stallet får se. Blir ner till banan för ett dressyrpass med Contessa sen iallafall, sen ska jag fixa lite i stallet med flyttar ju i helgen :) Så måste börja packa iordning lite.

filmer från tävlingen i helgen:

LD


LC

BÄST OCH SAMTIDIGT INTE

Haha.Ponnyn herregud. Tävlade igår, gick hur jävla bra som helst! Hon var bäst, helt otroligt alltså.Vägrade BARA en gång på första hindret i LD:n sen hoppade hon allt och i LC:n rev vi ett i omhoppningen bara , helt otroligt hon har fan inte hoppat så på ett år precis som förut var de, hiihi glad ja blir! Fast nästa gång kan de ju vara stopp igen vem vet men ändå! Fast man får rida lite galet hah, fort gåre. Menmen =D
Däremot tog det 1 timme & 45 min att lasta.. ÅHHHH vad trött ja blir hon bara MÅSTE ha något som hon inte gör som hon ska, hon har jämt vart lästlastad inget har hänt bara sådär helt utan anledning. Stegrar, typ slänger sej, stegra till och med över en gång. När hon kommer på är hon aslugn sen.

Last tränade idag, gick på efter kanske 5 min, sen nästa gång så tog det 1 timme?! blir galen tror jag.
Och min öra gör ont och min tå är mos,haha. cepeponny ibland alltså.
tur att hon e söt haha. Nämen så jävla glad att hon hoppade iallafall! helt sjukt :D Fast nu kommer vi ju då inte iväg på träningarna och tävlingarna längre istället, typ bra.



FREDAG

yääääääääs
Ska åka till stallet nu, ska rida ner till banan och rida dressyr och kanske ta några hopp också för imorn är det tävling. Efter det ner på stan för en fika med mican och nathalie :)
Och så träffa Emma efter det, följer kanske med henne till stallet sen sover hon här också och följer med imorn. Asbraaa. Behöver ju lite extra hjälp att lasta så man kanske kan få med ponnyn också höhö.

Hämtade ju hem henne igår och natalie var med också så vi var fler och det gick allt ganska bra, hon var inte galen då iallafall haha :)


puss älskling du är bäst

KNASHÄST

fyfan vad läskigt, contessa rymde igår när vi skulle lasta. Hon slängde sej bakåt typ och stack iväg. Sprang efter henne och mamma kom med bilen efter sen, sprang fan 4 km eller något innan hon stannade. Trodde aldrig hon skulle stanna. älskade ponnyn <3
Sen så var det ju kolmörkt ute och så skulle vi lasta igen då. Med det gick verkligen inte, kom några i bil som hjälpte oss. Men hon slängde sej verkligen bak och stegrade så hon nästan ramlade över. Så vi vågade inte försöka mer, för hon kommer antingen skada någon annan eller sej själv särkilt när vi står mitt på en väg i mörkret. Så fick rida tillbaka till nysäter och fick låna en box så hon fick övernatta där. Ska åka iväg om ett tag och försöka få hem henne nu, tror inte hon tycker om när det är mörkt men fattar inte vad det blevit med henne hon har ju gått på hur lätt som helst nu ett tag. Hoppas det går bra iallfall.

Annars så hoppträninngen igår gick helt okej. Stannade en del men hoppade bra vissa gånger också. Får rida assnabbt och liksom på för att hon ska hoppa. Men hon är så knäpp kommer hur bra som helst pigg, och sen tvärstannar. Helt utan anledning. Men de har ju iallafall blevit bättre så vi fortsätter allt försöka :)


SKOLA

börjar halv 1 idag så ska strax gå iväg.
Ska springa direkt när jag kommer hem sen, slutar inte förns 4, har naturkunskap idag åh jobbigt. haha.
Sen stallet och så iväg på hoppträning :)


TISDAG

Skolan först, sen stallet red ner till banan. USCH säger jag bara. Vad dåligt det kändes och gick. ÅH ja blir galen ibland. Satt snett som jag vet fan inte vad, stiglädren var helt omöjliga att få jämna, och det gick inte att rida alls.
Stackars häst vad dåligt ja red men de e bara när det blir så där sjukt irriterande att sitta så cepe äre.
Men ja får skärpa mej endå för de blir ju inte bättre av de direkt. Red bara i höger varv med på volt typ hah, för det går kanppt att böja igenom henne där eller det går men inte ordentlig hon böjer sej inte helt och de e där hon e som sneast om man säger så.
Slutet var bättre iallafall, hoppade lite små kryss och övade svängar och korta in så hon hoppar när ja vill haha. Gick riktigt bra det iallafall :)

Och nu väntar ja på att min äskling ska komma hit hihi ♥


MÅNDAG

har fan skrevit om de här 3 ggr nu, trycker bara fel på den här datorn hela tiden haha.
Men i allafall. Skola igen då. Men de är väl helt okej de.
Efter de så kom Rikard hit, åkte till stan en sväng. Köpte äntligen ett namnhalsband hihi.
Åkte till stallet runt 7 sen, red ut. Ponnyn var galen! Haha,va längesen hon var så pigg. Studsade, hoppade och hade sej, satt typ där och skrattade haha seriöst älskar när hon är sådär! Så de blev en rolig tur de :)

Nu ska ja snart ta tag i att plugga lite också, hah. Brukar ju låta så sen blire inte så mycket mer med de men försöka kan man ju eller hur, höhö ;)


YÄÄÄS

tacos, fest och kräftskiva och lite annat var vad denna helg bjöd på. Med trevligt folk :))
Imorn kanske det blir örebro en sväng igen, ikea och fixa lite och kanske en ny MOBIL!! hihiih gött de isåfall.
Och en shoppingtur med jenny det mongot också kanske, HAHA. De va kul, jaa, hähä. Nu ska ja ta ock fixa så min söta nya lilla dator funkar, hehehehe sen blire sängen eller a inte än skulle ja tro men ändå, puss och hej.


FREDAG

och helg, sjukt gött!
Ska strax ta bussen in till örebro med nathalie, shoppa åyäs! höhö.
Ikväll sen blire käk ute någonstans med natahlie, emelie och kanske anki tror ja. Och sen får vi väll se vare blir efter de, hähä :)


HOPPTRÄNING

Idag och de var så sjukt kul att träna! hihi. Gick helt okej iallfall :)
Ska ta och plugga nu har försökt med det ett tag går inte särkilt bra, haha. Lär inte göra de nu heller menmen. Sova vill ja göra så blir de med, hähä.
Och vi tog skolkort idag, fan vad fult de måste blevit, kan ju inte gå utanför dörrn utan att håret lockar o fular ihjäl sej. haha.
Var på stan en sväng också innan skolan, köpte ett par jeans. Mina pengar e snart slut, illa, haha.
Men plugga vare ja, tjeeee.

GÖTEBORG

Var på liseberg på fredag kväll, var typ inte många där då så man slapp stå i kö. Sen på lördag förmiddag blev de shopping, bästa av allt, höhö. Sen liseberg på kvällen igen. :)
Sen åkte vi vi förbi någgra outlet affärer på vägen hem och ullared också. Köpte inte så mycket, men en plattång och lite annat. Sen kan ja lova att ja ska börja banta den här veckan! Har ätit helt sjukt alldelles för mycket nu ett tag, inte bra alls. Får lov att leva på nyttiga saker ett tag , haha får se hur bra ja lyckas.

Red ut en sväng på sötponnyn förut, saknat henne gullhästen hihi.
Och på onsdag börjar hoppträningarna, fan va kul! hihhhh


finns ingen bättre, I love you

MOPPN IS HOME

min moppe är hemma! hahahah naaaaaaaaaaaajs.
Den har vart på lagning i två veckor eller något, gick sönder utan anledning bara sådär ju. Men nu ären hel igen, hihi de gillar jaaaaaa. A jo hej jag tycker om min moppe, hahah.

Ska packa lite mer om en stund sen kommer rikard hit och sover också, hihi.
Ska upp till stallet på morronen sen åker vi iväg till göteborg runt 1 tror ja :))


TORSDAG

kul att alla rubriker är en dag haha.
Rikard var här en sväng men han åkte nyss så ska ta och åka till stallet. Ska rida ner till banan blev faktist ett dressyrpass igår med trots allt, behövdes verkligen och det får det bli idag med.
Gjort chokladbollar också, sjuukt gott. höhö
Ska springa när jag kommer hem och packa, för imorn och resten av helgen blire göteborg! :D
Liseberg och shoppa och bo på hotell, hur gött? Med världens bästa också, hihi underbart.



ONSDAG

Regnade som fan nyss men de slutade ju visst så jag får väll ta mej en tur på cykeln upp till stallet och rida idag ändå då. Har ingen lust men det får jag nog när ja kommer dit. Bara de att jag måste rida dressyr men ja orkar fan inte ner till banan det tar ju år.
Så får se hur det blir med det annars får det bli ut, igen .. Sprungit har ja gjort också hann med det innan skolan började halv 1 idag, gött.


världens finaste hihi <3


RSS 2.0