KNASHÄST

fyfan vad läskigt, contessa rymde igår när vi skulle lasta. Hon slängde sej bakåt typ och stack iväg. Sprang efter henne och mamma kom med bilen efter sen, sprang fan 4 km eller något innan hon stannade. Trodde aldrig hon skulle stanna. älskade ponnyn <3
Sen så var det ju kolmörkt ute och så skulle vi lasta igen då. Med det gick verkligen inte, kom några i bil som hjälpte oss. Men hon slängde sej verkligen bak och stegrade så hon nästan ramlade över. Så vi vågade inte försöka mer, för hon kommer antingen skada någon annan eller sej själv särkilt när vi står mitt på en väg i mörkret. Så fick rida tillbaka till nysäter och fick låna en box så hon fick övernatta där. Ska åka iväg om ett tag och försöka få hem henne nu, tror inte hon tycker om när det är mörkt men fattar inte vad det blevit med henne hon har ju gått på hur lätt som helst nu ett tag. Hoppas det går bra iallfall.

Annars så hoppträninngen igår gick helt okej. Stannade en del men hoppade bra vissa gånger också. Får rida assnabbt och liksom på för att hon ska hoppa. Men hon är så knäpp kommer hur bra som helst pigg, och sen tvärstannar. Helt utan anledning. Men de har ju iallafall blevit bättre så vi fortsätter allt försöka :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0