ensammmt

kan inte sova, inte sovit ett skit inatt och kommer inte kunna göra de på hela veckan heller. fyfan för att sova ensam, saknar min älskling så ja kan dö redan! åhh :(

ponnyn är underbar iaf, mystur ut idag , trav och skritt och ingen hälta! :)

fredaaag

pluggar matte, omprov idag ju kommer fan få ig igen.. Tänkte hinna skritta en sväng på ponnyn innan men hinner kanske inte de måste se t att klara provet hehhhe.
Ponnyn var så jävla söt igår också, sjukt vad glad man kan bli av henne, sötaan hihi :) Senare ska jag upp till pappa med älskling och måla klart huset så man får lite pengar ;)


ingen halt ponny

Contessa var inte halt igår när jag sprang med henne hemma, varken på böjt elle rakt spår. Så avbokade tiden idag och avvaktar lite. Hoppas som fan hon är bra nu så de inte kommer tillbaka. Ska till stallet nu och ta en skrittur barbacka, älskade ponniiiiii!




tisdag

pluggar pluggar och pluggar. Inget IG på fredag nu inteee, jävla matte!
Har fått tid med ponnyn i karlstad på torsdag, hoppas verkligen de går bra. Ponnyplutten min hihi. Nu ska jag ta en paus i pluggandet för en dusch och lite mys med min älskling! :)
Ingen skola imorn och torsdag, sköönt, blir massa jobb hemma iallfall men, imorn blire en tur till örebro iallfall för lite kläder + skor till avslutningen.

fredaag

Ska ta tag i att plugga, vad ska de va så svårt för? hehehe. Sen får ja se om det blir en springtur, annars stallet, dusch, fix och sola lite kanske. Ikväll ska jag träffa anki, blir super de!

och jag vill rida min ponny nuuuuuuuuuuu
hon hade sprungit i hagen så nu hade hältan blivit värre.. ska kolla henne sen, får bli att åka in till karlstad med henne nu då antagligen, om det inte är en hovböld, men det äre ju säkert inte


torsdag

Hade bara en lektion imorse, gött, har egentligen tyska senare men orkar inte sitta och vänta på den hela degen så skippar de. Rikard kommer hit strax, får se vad vi hittar på, blir stallet sen och fixa iallfall och kolla hur Contessa är. Ska även ta med en leksaks boll till hundar som hon ska få i boxen och leka med eftersom hon sparkar sönder väggarna. Får hoppas det funkar. Problemponny är vad hon är, alltid något nytt, haha men hon är bäst ändå min ponnyskrutt <3
Ikväll är det zumba igen! :)

vårkul

skulle åkt upp och kollat på hoppträningen men blev så krångligt med skjuts så tar och går iväg till aggerud på vårkul och kollar lite i regnet. Och träffar emelie en sväng också :)
sen kommer rikard hit, mys ♥

tisdag

plugga = inte kul
halt ponny = inte kul

jag är nog sämst på att plugga tänker jämt jag ska göra de men sen blir det inte mycket mer med det, haha. Ska iallfall ta och göra det en stund nu sen stallet och fixa och ikväll blir det zumba med mican :D!

halt ponny

ponnyn är halt, ur tråkigt. Hoppas det går över snart, vet inte om hon har vrickat sej eller hovböld eller något värre .. Får vänta och se ett tag, hovlagarn kommer och kollar igen imorn iallfall.
Har slutat nu iallfall så blir promenad men hunden sen stallet =)

lördag

Uppe tidigt idag, ska städa mitt rum lite snabbt sen åka iväg till stallet. Ska träna på programmet tills nästa helg idag har inte ridit igenom de än hehe. Sen hem och duscha och fixa och iväg till örebro och gå på stan se om jag hittar någon klänning. Sen stannar jag och rikard där hos några även ikväll =)

bommar

Blev ett dressyr pass med lite travbommar. Red henne i låg form hela passet och försökte inte störa henne så mycket i munnen. Hon måste börja ta mer stöd på bettet. Hon gör det mindre på det tvådelad men får ju inte tävla dressyr med det raka, men hon är mycket finare att rida på det tvådelade bara det att hon blir så ''glappig'' i munnen typ. Blir hon även på det raka en del med så att, fick kommentar på tävlingen att hon måste ta mer stöd så det inte blir lika vingligt ibland eller något sånt. =) Gick ganska bra iallfall hon kändes fin.

Har duschat och fixat nu och är sjukt hungrig! Men hittar inget att äta träligt nog, hehe. Rikard kommer hit om en stund iallfall sen ikväll ska jag träffa anki :)

hitta en söt bild på min käree vän hehee


fridaaaay

Håller på att fixa om lite på bloggen men nu orkar jag inte med att sitta vid datorn längre så den får se ut som de gör så länge. Ska byta om och åka till stallet och rida dressyr på min lilla ponny :)

hoppträningen

Hoppträningen idag gick så jävla bra! Ponnyn var as go och hoppade allt, vägrade bara en gång på ett hinder. Sen hoppade hon superbra, och tyckte verkligen det var kul. Sjukt glad, fina ponny! ♥
Hade ju nästan glömt hur kul de kunde va =)


film från laxå



fina ponnyn <3

hoppträning

Var i skolan imorse och skrev nationella i engelska men börjar ju inte förren halv 1 så åkte hem en sväng igen. Efter skolan blir det stallet direkt har eftermiddagen sen hoppträning kl 6! =)

tisdag

Slutar alldeles strax blir stallet på en gång och rida ett dressyr pass :) ikväll zumba! Har även anmält mej till en dressyr tävling igen , i wittvång den 14 ska rida en lb:1 :)

pigg ponny

Red ut idag med Ida och Curre. Red till grusgropen och galopperade i massa vatten och hoppade terräng hinder och några vanliga, contessa hoppade allt och med världens fart hon tyckte verkligen det var kul och jag med. Duktiga ponny! Hoppas hon hoppar på hoppträningen på onsdag med, var så sjukt kul idag! :) Riktigt sugen på hoppträning just nu.
Sprang en runda efter stallet och nu ska ja platta håret sen kommer rikard :)



RSS 2.0